DRAMATIČNO UPOZORENJE IZ PARKING SERVISA: Evo šta da radite ako vam OVO stigne na akućnu adresu!

Autor:

Vesti

03.03.2022

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JKP „Parking servis“ podneće krivičnu prijavu protiv NN lica, koje je štampalo i na adrese građana Beograda, ali i drugih gradova u Srbiji, poslalo lažne naloge za plaćanje dnevnih parking karata sa žiro računom „Parking servisa“ koji se ne koristi u te svrhe

DRAMATIČNO UPOZORENJE IZ PARKING SERVISA: Evo šta da radite ako vam OVO stigne na akućnu adresu!

Foto: Promo

JPK "Parking servis" upozorava građane na lažna obaveštenja parking servisa koja im mogu stizati u narednom periodu na kućnu adresu, a koje će prepoznati po tome što dopis stiže iz jedne beogradske advokatske kancelarije, u kovertama sa starim logoima Radio-difuzne agencije ili Informatike iz Novog Sada, koja im se kao naš punomoćnik navodno obraća u vezi se dugovanjem na ime neplaćene dnevne parking karte.

Obaveštenje je u formi koja se nekada slala i ne sadrži neophodne podatke o elektronskoj dnevnoj parking karti, bez datuma, registarskog broja vozila, mesta izdavanja, ni tačne adrese „Parking servisa“. Pisma su dobili i građani koji nemaju vozačke dozvole, niti su ikada imali vozilo u svom vlasništvu.

JKP „Parking servis“ oštro osuđuje one koji na ovakav način žele da pribave protivpravnu korist i naruše ugled Preduzeća.

Advokatska kancelarija, sa čije adrese su stigla obaveštenja, potvrdila je da je u pitanju prevara i slučaj je odmah prijavljen policiji, a Preduzeće će podneti krivičnu prijavu.

Ovim putem upozoravamo sve sugrađane da provere sve podatke ukoliko na kućnu adresu dobiju obaveštenje da treba da plate dnevnu parking kartu. Ukoliko obaveštenje ne poseduje sve podatke, na raspolaganju je kol-centar „Parking servisa“, na broju 011/30-35-400.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading