UDARI NA SRBIJU SA SVIH STRANA! Nastavlja se obaveštajni rat, služe se udarcima ispod pojasa!

Autor: Republika

Vesti

27.02.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obaveštajni rat protiv Srbije je u punoj snazi, a poslednja laž koja je plasirana glasi da je Avalski toranj u subotu uveče bio u bojama ruske zastave što je apsolutna neistina.

UDARI NA SRBIJU SA SVIH STRANA! Nastavlja se obaveštajni rat, služe se udarcima ispod pojasa!

Foto: tanjug/Z.Žestic

Srbija trpi udarce sa svih strana. Obaveštaj rat protiv naše zemlje je uveliko u toku, a nakon lažne vesti da je predsednički avion otišao u Moskvu po Nikolaja Patruševa, za šta je kasnije utvrđeno da je notorna laž, sada je plasirana nova dezinformacija.

Pojedini mediji su objavili vest da je Avalski toranj u subotu uveče bio u bojama ruske zastave kao znak podrške Rusiji, što nema veze s istinom.

Ovaj simbol Beograda i Srbije je bio u bojama roze, tirkizna i zelena, u znak obeležavanja Dana retkih bolesti. To je bila priprema za 28. februar kada se obeležava pomenuti praznik.

Republika

Foto: promofoto

Avalski toranj

Podsetimo, prethodno je novinar Mirnes Kovač plasirao lažnu vest da u Beograd stiže ruski sekretar za bezbednost Nikolaj Patrušev, što je odmah demantovala Suzana Vasiljević, savetnica za medije srpskog predsednika, a potom je na tu temu govorio i sam predsednik Vučić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading