NEZAPOSLENOST U BEOGRADU NA ISTORIJSKOM MINIMUMU: Vesić objavio najnovije informacije o radnim mestima i budžetu prestonice

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

31.01.2022

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezaposlenost u Beogradu je na istorijskom minimumu i iznosi 7,5 odsto, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

NEZAPOSLENOST U BEOGRADU NA ISTORIJSKOM MINIMUMU: Vesić objavio najnovije informacije o radnim mestima i budžetu prestonice

Foto: Tanjug

Goran Vesić

- Činjenica da sve više naših ljudi radi, ali to ne znači da ne treba da otvaramo više radnih mesta - rekao je Vesić na sednici Skupštine grada Beograda.

Naveo je da je prosečna plata u Beogradu u novembru iznosila 87.000 dinara i istakao da je činjenica da prosečna plata raste i da je zaduženost Grada mnogo manja, a da budžet nikada nije bio veći.

- Mnogo bolje ostvarujemo prihode nego što smo planirali i mi ćemo pred samo raspuštanje skupštine imati još jednu sednicu sa rebalasnom budžeta da bismo pripremili sve kako bi grad mogao da funkcioniše do septembra - rekao je Vesić.

Istakao je da će budžet biti vredan skoro 170 milijardi dinara što je, kako je dodao, duplo veći budžet nego 2014. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading