ZUKORLIĆEV MAČAK VEĆ DVA MESECA NE ODLAZI SA GROBA: Ni sneg ni niske temperature nisu oterale promrzlu životinju (FOTO)

Autor:

Vesti

10.01.2022

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokisli mačak i danas je, sudeći po objavama na društvenim mrežama, tamo gde je bio pre dva meseca, na grobu Muamera Zukorlića.

ZUKORLIĆEV MAČAK VEĆ DVA MESECA NE ODLAZI SA GROBA: Ni sneg ni niske temperature nisu oterale promrzlu životinju (FOTO)

Foto: prinskrin

Ceo region čuo je za priču o mačku koji je danima nakon smrti muftije Muamera Zukorlića ležao na njegovom grobu. Ni posle dva meseca mačak ne napušta svog pokojnog vlasnika.

Muftija Zukorlić iznenada je preminuo početkom novembra. Tužini su bili njegovi prijatelji i poštovaoci u celom regionu, a hiljade ljudi na društvenim mrežama delili su i fotografije i video snimke njegovog mačka koji nije želeo da se odvoji od mezara svog vlasnika.

Pokisli mačak i danas je, sudeći po objavama na društvenim mrežama, tamo gde je bio pre dva meseca. Iako je muftijin mezar prekriven snegom, žuti, promzrli mačor ne ide nikuda.

Kako navode njegovi najbliži, muftija Zukorlić bio je veliki ljubitelj životinja, a očito tu ljubav mu jedan od njegovih kućnih ljubimaca vraća na ovaj način - ne želi da ode.

 

 

Da podsetimo, Muamer Zukorlić preminuo je iznenada 6. novembra 2021. u 51. godini kada mu je pozlilo dok je držao govor studentima.

Potpredsednik Narodne Skupštine Srbije i predsednik Stranke pravde i pomirenja sahranjen je 07.11.2021 godine oko 15 sati u svom rodnom selu Orlju kod Tutina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Nebojsa

11.01.2022 10:02

Mala deca i zivotinje znaju ko je dobar covek.