Predsednik opštine Palilula sa vatrogascima istakao vodu iz poplavljenog naselja

Autor:

Vesti

20.12.2021

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik opštine Palilula Miroslav Ivanović zajedno sa članovima Veća i vatrogascima, radio je na izvlačenju vode iz podruma i garaža koje su poplavljene usled pucanja cevi zbog nevremena koje je prošle nedelje pogodilo Beograd.

Predsednik opštine Palilula sa vatrogascima istakao vodu iz poplavljenog naselja

Foto: Privatna arhiva

U Mirovačkoj ulici u palilulskom naselju Krnjača usled prošlonedeljnog mraza došlo je do pucanja vodovodnih cevi i ulica  je potopljena, a postojala je i pretnja da voda prodre u kuće u ovom naselju.

Tokom vikenda i danas opština Palilula zajedno sa Dobrovoljnim vatrogasnim društvom Palilula, organizovala je pumpe i cisternu kojima je voda izvučena iz dvorišta. 

Predsednik opštine Palilula Miroslav Ivanović bio je sve vreme na terenu sa vatrogascima i članovima Veća. On je građanima Mirovačke ulice poručio da nemaju razloga za paniku i strah i da se ekipe neće povući sa terena dok ne bude bilo bezbedno za ljude koji tu žive.  

- Niko od nas neće spavati dok ne otklonimo i najmanju opasnost da vaša domaćinstva budu poplavljena - poručio je Ivanović građanima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading