PINK TELEVIZIJA POKREĆE TUŽBU PROTIV MILJANE: Kulićeva će doživeti BANKROT, Mitrovićima duguje OGROMNE PARE! (VIDEO)

Autor:

Vesti

08.12.2021

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić drugi put je diskvalifikovana iz rijalitija ,,Zadruga 5", a produkacija je obavestila gledaoce i zadrugare da će od nje potraživati 50. 000 evra.

PINK TELEVIZIJA POKREĆE TUŽBU PROTIV MILJANE: Kulićeva će doživeti BANKROT, Mitrovićima duguje OGROMNE PARE!  (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Veliki šef doneo je hitnu odluku da Miljana Kulić bude drugi put diskvalifikovana zbog agresivnog ponašanja iz rijalitija ,,Zadruga 5". Naime, Miljana je u ranim jutarnjim satima pretukla njenog bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu, te ga je štiklom povredila do te mere da mu je raskrvarila lobanju. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola Zadruga

 

Po Kulićevu su došli momci iz obezbeđenja, kako bi je sproveli van kapija, budući da je hitna odluka Velikog šefa da bude diskvalifikovana. Međutim, to nije sve, kako je već bežala sa imanja, televizija Pink će od Kulićeva potraživati na sudu 50. 000 evra, zbog kazne diskvalifikacije, o čemu su svi obavešteni po potpisivanju ugovora. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić diskvalifikovana

 

- Zadrugari, doneli smo odluku da Miljana bude diskalifikovana jer je Zolu udarila dok je spavao. Televizija Pink će potraživati kaznu na osnovu ugovora koji je Miljana potpisala i potraživati 50.000 evra - glasilo je pismo.

Pored diskvalifikacije, Miljana je prethodnih nedelja bacala i lomila u spoljnom kupatilu tuš kabinu, a poznato je da je to strogo novčano kažnjivo. 

Ostaje da vidimo da li će i Zola pokrenuti tužbu protiv Kulićeva zbog povreda koje mu je nanela. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
Zana

08.12.2021 12:03

Tuzbu , ne samo Zola, vec i Dino za povrede glave koje im ona nanela, kao i za pretrpljeni strah i psihicku bol. Bravo V. sefovi. Njenim izlaskom, ukucani ce napokon odahnuti od bojazni ko je sledeci koga bi ona povredila.

Odgovori 18 13
Dušan

08.12.2021 14:40

Svako je gospodar svoje sudbine.

psiho

08.12.2021 19:34

kako je moguće da osoba sa nekoliko psihijatrijskih dijagnoza prođe lekarski za sudelovanje u rijaliti pink je time ugrozio sve ostale sudionike da ih milja radi svog psihičkog stanja kokne na spavanju sve radi gledanosti ,bilo je sve za očkivati davno ranije,provocirati bolesnoga je naveći i najnehumaniji čin produkcije pinka i za ugrožavanje sigurnosti bi ih svi učesnici trebali tužiti jer je miljanina žrtva mogao biti bilo tko

Odgovori 16 3
Sladjan

08.12.2021 21:01

Koja bre tužba!!!šta pričate....ona luda i neodgovara za svoje postupke tako da od odgovornosti njene nema nista!!!!pink osta bez para jaoooj