ODBLOKIRANA MOSTARSKA PETLJA: Demonstranti obustavili saobraćaj u centru Beograda, auto-put kod Sava Centra još uvek neprohodan

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

27.11.2021

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blokada dela autoputa kod Sava Centra i dalje traje u kasnim popodnevnim satima, dok su demonstranti koji su se okupili na poziv organizacije "Kreni Promeni" i više ekoloških udruženja na protestu protiv Zakona o eksproprijaciji i Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi, odblokirali Mostarsku petlju. Oni su protest nastavili u centru grada, kod Vlade i oko Skupštine Srbije.

ODBLOKIRANA MOSTARSKA PETLJA: Demonstranti obustavili saobraćaj u centru Beograda, auto-put kod Sava Centra još uvek neprohodan

Foto: Srpski telegraf

Nakon jednočasovne blokade, Bulevar Vojvode Mišića u pravcu ka Savskoj ulici, ponovo je prohodan.

Saobraćaj se u oba pravca odvija neometano.

Međutim, kod Sava Centra blokada još traje, a dolazi i do međusobnih verbalnih sukoba između vozača automobila koji čekaju da prođu i demonstranata.

Demonstranti, koji su blokirali put kod Mostarske petlje, blokirali su centar grada, javlja Blic.

Primetne su bile policijske snage u svim delovima grada, a u jednom trenutku im se pridružio i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

U više gradova u Srbiji građani su danas blokirali saobraćaj u znak protesta protiv Zakona o eksproprijaciji i Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mirko

28.11.2021 12:22

Cela Srbija mora da stane jer ovaj sektaš mora da ode.