GORAN VESIĆ: U Beogradu od 16 sati normalno snabdevanje gasom

Autor:

Vesti

01.11.2021

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da će danas od 16 sati biti nastavljena normalna isporuka gasa, jer je „Srbijagas" uspeo da obezbedi dodatne količine ovog energenta iz Mađarske.

Republika

Foto: Tanjug/Beoinfo/Predrag Mitić

Goran Vesić

Vesić je rekao da je imao sastanak sa rukovodstvom „Beogradskih elektrana" i Sekretarijatom za energetiku u vezi sa energetskom situacijom koja je nastala posle otežanog snabdevanja gasom zbog havarije u Bugarskoj.

Istakao je da će preduzeće „Srbijagas" od 16 sati nastaviti sa isporukom gasa, te da je na taj način prevaziđena potencijalna kriza koja je postojala u snabdevanju gasom „Beogradskih elektrana", saopšteno je iz Gradske uprave.

- S obzirom na to da Elektrane danas i ne greju jer je temperatura viša od 12 stepeni Beograđanke i Beograđani nisu ni osetili ovaj problem koji se pojavio danas - rekao je Vesić, navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stefa

02.11.2021 07:30

Znači da je Banatski Dvor pun. Sada su ga napunili skupim gasom.