KOLAPS U BEOGRADU KAO NIKADA! Svi smo navikli na jutarnji špic, ali OVAKVA gužva je prešla igricu! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

13.10.2021

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnji kolaps u Beogradu danas je dostigao maksimum jer su gužve širom prestonice.

Republika

Foto: Printskrin: naxi, republika.rs

Kolaps u Beogradu

Beograd ovoga jutra stoji! Saobraćajne gužve u našo prestonici su nešto na šta su građani navikli, ali ovoga jutra je bio veći kolaps nego uobičajeno. 

Haos u saobraćaju ovog jutra dostigao je sasvim novi nivo, a mic po mic se išlo na svim glavnim saobraćajnicama - Brankov most, Terazijski tunel, Most Gazela, na Slaviji, kod Vukovog spomenika, na Autokomandi...

 

Čini se da je najgora situacija bila u centru Beograda, odnosno na Brankovom mostu i Terazijskom tunelu, o čemu svedoče reči jednog od putnika iz gradskog prevoza.

- Bukvalno sam pola sata putova od stanice na Brankovom mostu do izlaska iz Terazijskog tunela. Ne znam šta se dešava, bio je saobraćajac na raskisnici kod Terazijskog tunela i usmeravao automobile i autobuse u Nušićevu. Čak ni autobusi koji treba da skenu u Dečansku to nisu mogli, već su morali da idu Nušićevom. Da sam znao da je takva gužva, išao bih peške - rekao nam je jedan od putnika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading