U TIRŠOVOJ OD DANAS JOŠ 42 PARKING MESTA ZA GRAĐANE (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

04.10.2021

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu u ulici Tiršova 10 danas su ukinuta 42 parking mesta za parkiranje državnih organa i ona će biti dostupna roditeljima koji dovode decu na lečenje u Univerzitetskoj dečjoj klinici u toj ulici.

Foto: Beoinfo

Praking mesta za građane u Tiršovoj

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić rekao je da je od pratilaca na "TikToku" i drugim društvenim mrežama saznao da državni organi imaju na raspolaganju 42 parking mesta, a da roditelji koji dovode decu u bolnicu mogu da koriste sedam mesta za parkiranje.

- Zato smo problem rešili i uz 42 parking mesta i onih sedam koja su građani mogli da koriste, sada imaju ukupno 49 . U ime onih koji nisu razmišljali izvinjavam se, a danas smo to vratili na normalno stanje i ta parking mesta su na raspolaganju građanima - rekao je Vesić.

Foto: Beoinfo

Goran Vesić posetio Tiršovu

Naveo je da je sada ostalo 20 parking mesta za državne organe i dodao da smatra da građani sa decom moraju da imaju prioritet kada je reč o parkiranju, ističući da su ranije, pre ukidanja parking mesta, državnim organima bila na raspolaganju 62 parking mesta.

Foto: Beoinfo

42 parking mesta za građane

- Ovo je klasičan primer nerazmišljanja. Većina parking mesta bila je odvojena za državne organe u ulici gde roditelji dovoze decu na lečenje i gde ima potrebe da postoje mesta za njih - rekao je Vesić u ulici Tiršova 10.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading