(VIDEO) PREOKRET INCIDENTA NA NOVOM BEOGRADU: Prebijena devojka popila KRIVIČNU PRIJAVU!

Autor:

Vesti

19.07.2021

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziv snimak na kome se vidi kako muškarac brutalno prebija ženu na Novom Beogradu, nakon čega ona ostaje nepomično da leži neko vreme na trotoaru, izazavo je šok u javnosti, ali sada su se pojavili novi takođe šokantni detalji šta se dogodilo posle cele ove užasne scene.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Foto: Ilustracija

Kako se saznaje, na kraju je žena dobila krivičnu prijavu, muškarac prvo prekršajnu, a sada će se utvridi i na koji način će se još teretiti nasilnik.

Kako "Blic" saznaje, policija je izašla na teren po prijavi da se svađaju muškarac i žena na ulici. Kada su došli, njih dvoje su se tukli međusobno i bili su pod dejstvom alkohola.

Policija ih je odvela na trežnjenje od 12 sati, oboje su bili pod dejstvom alkohola, a kako se nezvanično saznjae, žena je u policiji pravila probleme i protiv nje je podneta krivična prijava zbog ometanja službnenog lica u vršenju službene dužnosti.

Protiv muškarca je, podneta prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira.

Međutim nakon objave snimka na kome se vidi kako nasilnik brutalno prebija ženu, dežurni tužilac Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu naložio je policiji da prikupi potrebna obaveštenja i utvrdi šta se tačno dogodilo tog dana, nakon čega će biti doneta odluka kako će se osumnjičeni muškarac teretiti - da li za nasilničko ponašanje, nasilje u porodici ili neko drugo krivično delo.

Podsetimo, na društvenim mrežama danas se pojavio snimak na kome muškarac brutalno bije ženu u Ulici dr Ivana Ribara na Novom Beogradu. Na snimku se vidi kako je zverski šutira, udara pesnicama, razbija joj je telefon o glavu.

Prema rečima očivedaca, a što se može i videti na snimku, posle premlaćivanja, žena je otala nepomično da leži na trotoaru. Kako svedoci navode dalje, muškarac ju je vukao ka autu, dok je ona pokušavala je da se opire. Na kraju je ipak ušla u automobil, kažu očevici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading