KONTROLORI PONOVO NA UDARU NASILNIKA: Nije imao kartu pa mu razbio nos

Autor:

Vesti

14.07.2021

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalan napad na kontrolora u javnom gradskom prevozu dogodio se jutros na liniji 77, nakon čega je kontrolor N. T. (43) zavšrio na VMA sa polomljenim nosem i višestrukim povredama glave.

RepublikaFoto: youtube.com/DENZITET4
Foto: Ilustracija

Sve se dogodilo na stajalištu "Ulaz u Pariske Komune" oko 9.30 časova.

- Putnik koji nije imao očitanu nepersonalizovanu kartu, odbio je saradnju sa kontrolorima koji su mu kao opciju prvo ponudili plaćanje posebne karte na licu mesta. Nakon što odbio to ali i da uzme prekršajni nalog, kontrolori su mu oduzeli putnu ispravu. Putnik je potom odbio da uzme i potvrdu o oduzetoj kartici - saopštavaju iz kompanije "Kentkart", firme koja se bavi naplatom karata u javnom gradskom prevozu.

- Kada smo izašli na sledećoj stanici, krupan muškarac starosti oko 30 godina počeo je da viče "Ukrali ste mi karticu", išao je sve vreme ispred nas, a onda je uzeo telefon i počeo da snima - ispričao je N. T. za "Beograd na Blic", koji je i dalju u šoku zbog svega što mu se jutros dogodilo.

N. T. i njegov kolega I. Ž. pokušali su da ignorišu uvrede i zamolili su čoveka da prestane da ih snima i da ih ostavi na miru, međutim ishod je bio drugačiji.

- Zaleteo se ka meni, prvi put je promašio, a onda nakon trećeg, četvrtog puta zadao mi je udarac po sred lica i pri tom mi pocepao majicu na sred kružnog toka - kaže napadnuti kontrolor.

Njegov kolega je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć. Policija je odmah intervenisala, kao i Hitna pomoć koja je povrđenog kontrolora prevezla na VMA, gde se trenutno nalazi na detaljnim pregledima, kako bi se utvrdila težina povreda.

Kako se saznaje, njemu je polomljen nos i ima velike bolove i otok, kao i dve modrice ispod oka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading