SKLANJAJTE SE SA ULICE! Grmi i i seva, počelo jako nevreme u Beogradu (FOTO)

Autor:

Vesti

01.07.2021

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snažna grmljavina i munje, nebo koje se spojilo sa zemljom slike koje stižu sa periferije Beograda.

Foto: Republika
Cerak

Čitaoci Republike poslali su nam fotografije sa Ceraka gde nevreme samo što nije počelo.

U centru Beograda već je počela da pada kiša, a crni oblaci su spojili.

Meteorolozi nisu najavili nevreme za ovaj deo Srbije, ali je RHMZ izdao hitno upozorenje na nepogode na području Rasinskog okruga.

- Na području Rasinskog okruga u periodu između 19 i 20 sati očekuju se obilni pljuskovi, grmljavina, grad i kratkotrajno olujni vetar - stoji u najnovijem upozorenju RHMZ-a.

RepublikaFoto: Republika
Petlovo brdo

Kako dodaju meteorolozi, u naredna dva sata u zapadnoj, centralnoj i istočnoj Srbiji mogući su lokalni pljuskovi s grmljavinom.

Podsetimo, danas oko 15 sati grad se sručio na požeški kraj i pričinio ogromnu štetu na poljoprivrednim kulturama u selima Tabanovići, Loret, Papratiše i Jelen Do.

Snažno nevreme praćeno gradom veličine lešnika zahvatilo je danas i delove prijepoljske opštine. Najveća šteta pričinjena je u selima Lučice i Gračanica.

- Najveća šteta pričinjena je u malinjacima. Berba je u jeku, a sada je nevreme obralo umesto nas. Uništen je dobar deo roda, ali i druge zasade voća i povrća - rekao je za RINU meštanin sela Lučice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading