VESIĆ O PALMI: Mediji su pričali da smo idioti, ne očekujem da će se bilo ko izviniti!

Autor: Republika

Vesti

01.06.2021

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je JKP Gradsko zelenilo prošle jeseni zasadilo palme, ispred Paviljona Cvijeta Zuzorić, doživeli smo harangu od dela javnosti i medija. Pričali su da palme ne mogu da rastu u Beogradu, da smo idioti jer smo ih posadili, da će uvenuti od hladnoće, istakao je zamenik gradonačelnik Goran Vesić na svom Fejsbuk nalogu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Goran Vesić

- Jutros sam obišao palme u parku Kalemegdan i hvala Bogu u odličnom su stanju, a prođe zima i hladni dani. Ne očekujem da nam se izvini bilo ko od onih koji su vodili hajku protiv rukovodstva grada Beograda. Jer oni ni tada nisu verovali u ono što su pričali.

 

 

 

- Na sreću Beograđanki i Beograđana palme su dobro, a prve palme u Beogradu zasađene su 1929. godine i to na kalemegdanskom šetalištu i u parku Topčider da bi posle Drugog svetskog rata bile zasađene ispred restorana Šest topola -istakao je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading