BIVŠI SUPRUG JE BROJ JEDAN U MOM ŽIVOTU: Poznata PEVAČICA oduševila javnost DVEHILJADITIH, a sada je našla pravu ZAMENU za njega!

Autor:

Zabava

01.06.2021

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Katarina Sotirović progovorila o emotivnom partneru i novom poslu.

Foto: youtube.com/printscreen
Katarina Sotirović

Katarina Sotirović "Koktel bendom" 2000-ih osvojila je srca publike, a nakon toga odlučila se za solo karijeru.

Pevačica je 2005. godine krenula samostalnim putem, a njena najpoznatija pesma nosi naziv "Devojka za udaju".

Katarina je 14 godina bila u braku sa Aleksandrom Rašićem, od kojeg se razvela prošle godine. Oni su se razišli mirnim putem, jer im se, kako ističu, nisu poklapali mišljenja i stavovi.

- Došli smo do trenutka kada smo iscrpli sve pokušaje da opstanemo, kad smo sve isprobali i videli da to više ne ide, da smo sve lošiji jedno prema drugom, prema sebi. Za razliku od toga kako smo se venčali, posle četiri meseca veze, ludi od zaljubljenosti i usijanih glava, odluku o razvodu doneli smo hladno i smireno- ispričala je za magazin Gloria.

Razvod je najteže objasnila deci, a novi partner će najpre morati prihvatiti starog, decu pa onda nju.

Foto: youtube.com/printscreen
Katarina u spotu "Devojka za udaju"

- Možda ću neke muškarce odbiti zbog svog stava, ali Aleksandar je broj jedan u mom životu, zauvek, i tu je kraj priče. Žao mi je što nas dvoje nismo uspeli kao par, jer je on divna osoba, ali verujem da za njega postoji bolja žena koja ga neće nervirati kao ja. Neka njegova srodna duša. To želim i sebi- rekla je Katarina.

- Možda ću neke muškarce odbiti zbog svog stava, ali Aleksandar je broj jedan u mom životu, zauvek, i tu je kraj priče. Žao mi je što nas dvoje nismo uspeli kao par, jer je on divna osoba, ali verujem da za njega postoji bolja žena koja ga neće nervirati kao ja. Neka njegova srodna duša. To želim i sebi- istakla je.

 

 

Katarina je našla i novi posao koji je, kako navodi, njena nova sreća.

- Srećna sam što sam bila uporna da naučim nešto novo i da u ovim godinama radim još nešto što volim! Pevanje je tu (hvala Bogu pa se polako vraćamo na bine), ali ovo sa noktima me je preporodilo! Jedva čekam da krenem sa jednom divnom saradnjom i da na miru radim to što volim. Pa polako... - oduševljeno je napisala.

Komentari (0)

Loading