VIŠE SAOBRAĆAJKI NOĆAS U BEOGRADU! Hitna pomoć intervenisala 106 puta!

Autor: Republika

Vesti

20.05.2021

05:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sudaru autobusa gradskog saobraćajnog preduzeća i vozila Hitne pomoći za transport bolesnika jutros u 4.20 u Višnjičkoj ulici lakše je povređeno troje ljudi, rekli su u hitnoj službi.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Kako je rečeno u Hitnoj pomoći, u sudaru autobusa javnog gradskog prevoza i kamiona Gradske čistoće na raskrsnici ulica Maksima Gorkog i Cara Nikolaja sinoć oko 23 časa povređeno je lakše sedam osoba.

Prema izveštaju Hitne pomoći, sinoć oko 21 čas na raskrsnici Pariske komune i Narodnih heroja na Novom Beogradu povređena je devojčica pešak, uzrasta oko 12 godina.

Hitna pomoć tokom noći imala je 106 intervencija, od toga 14 na javnom mestu, a osim udesa u kojima su učestvovala vozila javnih službi, većih incidenata nije bilo.

Intervencije dežurnih u Hitnoj pomoći tokom noći tražili su hronični bolesnici, psihijatrijski, plućni i kardiološki pacijenti, dok je broj kovid slučajeva i dalje u padu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading