FEKALIJE ISPRED PROZORA! Traži se rešenje za višedecenijski problem sa kanalizacijom u Mirijevu

Autor: Republika

Vesti

19.03.2021

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Gradskog veća Dragomir Petronijević, direktor JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" Strahinja Danilović i predstavnici opštine Zvezdara razgovarali su danas sa građanima koji su se žalili na probleme sa kanalizacionim sistemom u Mirijevu.

RepublikaFoto: Uprava grada Beograda
Predstavnici opštine Zvezdara

Petronijević je rekao da su danas obišli više lokacija u ovom delu grada i da se traži rešenje problema.

Građanima možemo da obećamo da će Grad Beograd i Opština Zvezdara biti uz njih dok se problem ne reši. Rešenje nije lako, to su višedecenijski nagomilani problemi, ali trudićemo se da u najkraćem mogućem vremenskom roku nađemo rešenje radeći zajedno sa našim građanima. Nastavljamo da se borimo za razvoj Beograda, za bolju infrastrukturu, ali i za poboljšanje svega onoga što nije dobro – istakao je Petronijević.

Foto: Uprava grada Beograda
Mesto gde se izliva kanalizacija

On je podsetio da je nedavno u Krnjači u kratkom roku rešen problem izlivanja fekalija, tako što su se brzo sastali sa predstavnicima građana i našli rešenje.

Foto: Uprava grada Beograda

Već istog dana krenulo je ispumpavanje fekalija, naveo je Petronijević i dodao da je to privremeno rešenje, a da će se, kako je i planirano, izgradnjom kanalizacione mreže ovaj problem trajno rešiti. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading