SINIŠA MALI U NASELJU PLAVI HORIZONTI: Naš posao je da slušamo sugestije, ali i kritike građana

Autor: Tanjug

Vesti

17.11.2017

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Beograda Soiniša Mali je razgovarao je sa građanima zemunskog naselja Plavi horizonti o završenim projektima u tom delu grada, kao i onima koji će se tek raditi.

RepublikaFoto: beograd.rs
Dobrodošlica: Siniša Mali razgovarao sa građanima

Gradani su imali priliku da razgovaraju i sa direktorom JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" Draganom Đordevićem i predsednikom opštine Zemun Dejanom Matićem.

Siniša Mali je podsetio da je deo saobracajnica asfaltiran, a narocito je bitno to što je pocela da se postavlja kanalizaciona mreža. Osim toga, unapredene su i linije javnog prevoza 708 i 709.

- Ono što predstoji u narednom periodu jeste dalje širenje kanalizacione mreže, kao i pomoć u rešavanju imovinsko-pravnih problema koji datiraju još od 1998. godine. Sve to i jeste naš posao, a naročito da slušamo sugestije, pa i kritike građana. Cilj je da svi imaju iste uslove života bez obzira na to u kom delu grada žive. Borimo se za lepši i bolji Beograd - istakao je Mali.

U ovom naselju završena je izgradnja oko sedam kilometara primarne kanalizacione mreže i dva i po kilometra sekundarne mreže, u okviru druge faze projekta izgradnje fekalne kanalizacije u Plavim horizontima.

Radove su zajedno finansirali Grad Beograd, odnosno Direkcija za gradevinsko zemljište i izgradnju Beograda, zajedno sa JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Sara

17.11.2017 17:55

Nije vlast deda mraz da ispunjava sve zelje ali svakako da treba da oslusne uvek sta su zelje i potrebe gradjana i da bar deo toga ispune.

milos

17.11.2017 17:58

Sve je to za narod da njima bude lepse i da oni budu zadovoljni!

kosta

18.11.2017 00:39

@milos - Rad i trud se na kraju uvek isplati

Dusica

17.11.2017 17:59

Gradjani su zadovoljni zbog velikog broja zavrsenih projekata na teritoriji Beograda.