OTKRIVAMO: Ovako će izgledati čuvena Beograđanka!

Autor: B. K.

Vesti

12.01.2021

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do kraja godine biće završena obnova Beograđanke i zgrada u centru Beograda biće useljena. Srpski telegraf vam predstavlja novi izgled lepotice u strogom centru Beograda. Prema saznanjima našeg lista, interesovanje za zakup prostora je veliko.

Foto: Promo foto
Budući izgled čuvene zgrade

Ono što je posebno važno: na prostoru petog i šestog sprata biće uređen parkić kao oaza prirode, a svi mozaici i skulpture biće sačuvani i uklopljeni u arhitekturu objekta. Među njima, mozaik boj na Kosovu krasiće upravo deo gde je bašta.

Podsetimo, čuvenu Beograđanku od grada je kupila kompanija "Marera propertis", jedna od najvećih firmi na tržištu komercijalnih nekretnina u Srbiji.

Akvizicija se odnosi na kancelarijski prostor u kuli, a ne obuhvata maloprodajni objekat koji se nalazi uz kulu. U pitanju je blizu 20.000 kvadratnih metara.

46 GODINA OTKAKO JE SAGRAĐENA PALATA BEOGRAD

Od 1974, kada je sagrađena, Palata Beograd, kako glasi zvaničan naziv zgrade, nije bila podvrgnuta nijednom značajnijem projektu rekonstrukcije. Kompanija "Marera propertis" obavezala se na dodatnu investiciju u vrednosti od osam miliona evra.

- Apsolutno smo svesni činjenice da je Beograđanka jedno od obeležja našeg glavnog grada. Sigurni smo da će uprava grada i naši sugrađani moći zajedno s nama da se ponose rezultatom - saopštili su nakon kupovine iz kompanije "Marera propertis". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading