(FOTO) Vesić održao radni sastanak: Da se vidi dokle se došlo sa izgradnjom spomenika i Savskog trga! Evo kada će sve biti gotovo

Autor: Republika

Vesti

19.12.2020

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić održao je radni sastanak sa izvođačima radova na spomeniku i rekonstrukciji Savskog trga kako bi se potvrdila dinamika radova kao i da li svi poštuju dinamiku i preuzete obaveze.

- Potom smo obišli Savski trg i spomenik Stefanu Nemanji. Skulptura Stefana Nemanje je završena i narednih nedelju dana rade se završni radovi na postamentu. Spomenik visok 23 metra težak je 80 tona od čega je 56 tona bronze - napisao je Vesić na svom fejsbuk profilu.

Spomenik Stefanu Nemanji biće predat Gradu Beogradu i našem narodu u petak, 25. decembra, kako je predviđeno ugovorom sa izvođačem.

Одржао сам радни састанак са извођачима радова на споменику и реконструкцији Савског трга како бисмо потврдили динамику... Posted by Горан Весић on Saturday, December 19, 2020

Potom izvođač radova na rekonstrukciji Savskog trga imaće mesec dana da završi sve radove na rekonstrukciji trga.

- Građanke i građani Beograda kao i naši gosti od kraja januara uživaće u najlepšem beogradskom trgu i spomeniku koji čekamo osam vekova - zaključio je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading