(FOTO) Bahati vozač džipa pokušao da prevari "Oko sokolovo": Stavio krpu na tablicu, ali mu ni to nije pomoglo

Autor:

Vesti

13.12.2020

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bahati vozači mesecima unazad na razne načine pokušavaju da prevare "Oko sokolovo". Neki skidaju tablice, neki lepe nalepnce, a neki stavljaju i krpe.

RepublikaFoto: Republika
Komunalni milicajac skida krpu sa tablica

Uzimajućui u obzir u poslednjih nekoliko slučajeva gde je zabeleženo bahato parkiranje vozača, da se primetiti da uvek oni koji pokušavaju da prevare novi sistem naplate parkiranja "Oko sokolovo", su upravo ti koji voze skupocene automobile od po nekoliko desetina hiljada evra, dok oni sa znatno jeftinijim automobilima gotovo i da se ne usuđuju na taj potez pa čak šta više svoje autoimobile regularno i parkiraju na označenim parking mestima.

U centru grada, zabeležen je danas slučaj bahatog vozača koji je parkirao svoj skupoceni Mercedes džip na mestu gde je zabranjeno zaustavljanje i parkiranje. Pokušao je da nadmudri "Oko sokolovo" na taj način time što je stavio krpu preko tablica kak mu iste ne bi bile skenirane. No, komunalni milicajci su odmah dobili prijavu te istom vozaču i napisali prekršajni nalog.

Nadamo se da će mu ova kazna biti opomena i nauk da je zakon jednak za sve i da nema povlašćenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada

18.02.2021 07:10

Aaahahahahahaaaa moderno oko sokolovo.... mora da prilegne da skine krpu..... aahahahahaha do suza me nasmejao