DONETA ODLUKA O KARANTINU: Otkriveno da li će BEOGRAD BITI ZATVOREN!

Autor:

Vesti

02.10.2020

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krizni štab grada Beograda održao je danas sednicu i apelovao na građane da se pridržavaju svih epidemiolških mera, a zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić nakon toga je prokomentarisao spekulacije o uvođenju karantina u prestonici.

RepublikaFoto: Tanjug/T. Radovanović
Goran Vesić

- Neće biti zatvaranja Beograda, o tome se ne raspravlja niti je ta tema na dnevnom redu. Ne čitajte laži i gluposti oko navodnog karantina sa društvenih mreža koje se namerno plasiraju da prevare građane - rekao je Vesić za "Kurir".

On kaže da je njegov stav da "moramo da naučimo da živimo sa virusom, da omogućimo da privreda radi i da se odvija normalan život a da se istovremeno primenom epidemioloških mera sačuva zdravlje građanki i građana".

- Činjenica da je Beograd ponovo najveće žarište korona virusa u Srbiji treba da nas sve upozori da se pridržavamo epidemiloških mera - zaključuje Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading