SUVE SLAVINE u Beogradu: Radovi na vodovodnoj mreži na Čukarici, Paliluli i Voždovcu!

Autor: beograd.rs, Republika

Vesti

23.05.2020

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Čukarica, u ponedeljak 25. maja od 8 do 20 sati, bez vode će ostati potrošači u Radničkoj ulici (od broja 1 do broja 7), saopštavaju iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

RepublikaFoto: Photo by Catt Liu on Unsplash
Foto: Ilustracija

Istoga dana, na opštini Palilula, zbog planiranih radova u ponedeljak od 22 sata do utorka do 14 sati, bez vode će ostati potrošači u naseljima Karaburma, Višnjica, Krnjača, Kotež, Ovča i Borča (leva obala Dunava).

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, u utorak 26. maja od 8.30 do 18 sati, bez vode će ostati potrošači u Ulici 2. srpske armije (od Generala Ljubomira Milića do Generala Vladimira Kondića).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a iz ovog gradskog preduzeća mole potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading