ŽIVOT SE VRAĆA U NORMALU, A KAKO DO BUS PLUS KARTICE? Gužve na lokacijama za izdavanje mesečnih karata, ALI POSTOJI JEDNOSTAVNO REŠENJE!

Autor: RTS

Vesti

07.05.2020

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za korišćenje gradskog prevoza Beograđani će u prvoj fazi morati da imaju personalizovanu bus plus karticu. Oni koji je nemaju, čekali su u dugačkim redovima kako bi je izvadili.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILENKOVIĆ
Foto: Ilustracija

Život polako počinje da se vraća u normalu, oni koji moraju vraćaju se na posao, a od petka počinje da radi i gradski prevoz. Za sada je sigurno da će u početku moći da ga koriste samo oni koji rade, da će vozila saobraćati po letnjom redu vožnje i da će u njemu važiti personalizovane bus plus kartice.

Oni koji ih nemaju moraće da plate za jednodnevnu kartu 250 dinara, za tri dana 700 dinara, a pet 1.000 dinara.

Pošto su ove karte daleko skuplje od onih koje inače plaćamo, oni koji nemaju personalizovane bus plus karte, pokušali su da ih izvade. U Beogradu su se juče na samo četiri lokacije vadile mesečne personalizovane karte: U poslovnice "Lukoila" na Novom Beogradu, u "Tempu" na Adi, na Kvantašu i u Bačvanskoj.

U Bačvanskoj je radio samo jedan šalter, pa je više od 100 ljudi stajalo u redu kako bi došli do svoje kartice. Čekalo se i do tri sata da se izvadi karta.

Izvadite karte za zaposlene onlajn 

Iz Bus plusa apeluju na poslodavce da izvrše onlajn nabavku tako što će se registrovati preko sajta Bus plusa i pratiti uputstva. U tom slučaju za dva do tri dana kartice su gotove.

Od uvođenja vanrednog stanja i koridorskih linija, nekoliko stotina poslodavaca izvadilo je nešto više od 5.000 mesečnih karata za zaposlene.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading