Nije malo! Evo koliko bi mogla da robija "tajsonka" sa pijace na Vidikovcu

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

13.01.2020

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sadija D. (37), koja je juče na pijaci "Vidikovac" nokautirala komunalnu milicajku Alisu M. i dalje se nalazi u pritvoru i tokom sutrašnjeg dana trebalo bi da bude izvedena pred tužioca u Višem tužilaštvu u Beogradu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto ilustracija

Ona se tereti za napad na službeno lice u obavljanju dužnosti i, prema članu 323 Krivičnog zakonika, preti joj kazna od dve do osam godina zatvora.

- Ko napadne ili preti da će napasti službeno lice u vršenju službene dužnosti, ako je pri izvršenju dela službenom licu nanesena laka telesna povreda ili je prećeno upotrebom oružja, učinilac će se kazniti zatvorom od dve do osam godina - stoji u ovom članu.

 

 

Podsetimo, Sadija D. je u trenutku kada je komunalna milicajka pokušala da je zadrži, a u jednom trenutku i da joj otme torbu sa stvarima koje je na pijaci "Vidikovac" prodavala van tezgi, odnosno nelegalno, udarila u glavu i nokautirala Alisu M. koja je zbog toga završila u Urgentnom centru.

 

 

Nakon desetominutne potrage prodavačica Sadija D. je pronađena od strane policajaca i uhapšena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading