(FOTO) Ulica otvorenog srca tradicionalno prvog dana Nove godine

Autor: Kurir

Vesti

01.01.2020

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi dan Nove godine tradicionalno se obeležava u Ulici otvorenog srca, a duž Svetogorske od Takovske do Makedonske su ulični animatori, artisti, zabavljači, muzičari i glumci koji zabavljaju i uveseljavaju sve posetioce u prvom danu 2020. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Ulica otvorenog srca

Glavni umetnički program počeo je na pjaceti ispred Pozorišta Atelje 212 uz dečiji hor "Čarolija".

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić rekao je da je ovo divan način da se započne nova godina i da se prisetimo svih lepih osobina koje bi trebalo da negujemo.

- Važno je da jedni drugima pomažemo. Verujem da ćemo uživati u ovoj manifestaciji, kao i svake godine. Želim vam da se lepo provedete danas i uživajte u programu - rekao je Radojičić. 

Kupovinom i nošenjem klovnovskog nosa, svi Beograđani i gosti Ulice otvorenog srca postaće deo humanitarne akcije koja bolesnoj deci donosi nadu, radost i vraća osmeh na lice.

Ulica otvorenog srca je važan dogadaj koji povezuje kulturu i privredu, radost i promoviše solidarnost i najhumanije vrednosti glavnog grada Srbije i cele zemlje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading