Vesić u vanrednoj inspekciji na Trgu republike: Izvođač radova mora da plati sve greške

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

13.09.2019

06:33 >> 06:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić jutros je bio u vanrednoj inspekciji na Trgu republike i proverio pritužbe građana, biciklista, motciklista i Udruženja majki, da kocke koje se nalaze na kolovozu nisu dovoljno funkcionalne i naglasio da će u narednih 35 do 40 dana sve da dovedu u red.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Goran Vesić

Vesić je naglasio da će izvođač radova u roku od 35 do 40 dana o svom trošku to da ispravi, jer su to građani platili i mora odgovorno da se odnose prema parama građana.  

- I kolovoz mora da se koristi kao što se koristi i Trg republike. Neće biti zaustavljanja saobraćaja, radiće se i noću, radiće se u etapama. Presložiće se svaka kocka - istakao je Vesić i dodao da hoće da ovaj kolovoz bude napravljen tako da svi mogu da ga koriste. 

Izvođač radova će platiti rekonstrukciju

Gostojući u jutarnjem programu televizije Pink, Goran Vesić je još jednom potvrdio da će sve greške na trgu biti ispravljene u roku od 35 - 45 dana.

- Mi smo odgovorna vlast i zaštitli smo se garancijama. U okviru tih garancija izvođač radova na Trgu republike će sve morati da završi u roku od 40 dana.  Za to vreme neće biti prekida saobraćaja, radiće noću i radiće parcijalno - rekao je Vesić.

- I kolovoz mora da se koristi kao što se koristi i Trg republike. Neće biti zaustavljanja saobraćaja, radiće se i noću, radiće se u etapama. Presložiće se svaka kocka - istakao je Vesić i dodao da hoće da ovaj kolovoz bude napravljen tako da svi mogu da ga koriste. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading