ŠOPING MANIJA: Svečano otvoren novi luksuzni mol "Rajićeva"

Vesti

14.09.2017

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograd je od juče bogatiji za još jedno mesto za šoping. Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i gradonačelnik Beograda Siniša Mali svečano su otvorili novi tržni centar "Rajićeva", koji se nalazi u Knez Mihailovoj, glavnoj beogradskoj šetačkoj zoni.

RepublikaFoto: Tanjug
Novi luksuzni tržni centar u centru Beograda

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da, kada je govorio o viziji razvoja našeg glavnog grada, upravo je takve projekte i investicije imao u vidu, te da je novi šoping-centar investicija od više od 80 miliona evra, koja otvara 400 novih radnih mesta.

- Ali više od toga, ovaj deo grada, s ovim objektom, potpuno menja svoj izgled. Investitor će o svom trošku urediti fasade okolo, tako da će ovaj deo grada zasijati potpuno novim i lepim svetlom - rekao je Mali.

Premijerka Ana Brnabić poručila je da je iz ugla Vlade Srbije ta investicija izraelske kompanije "Aštrom grupe" značajan primer kako možemo da sarađujemo sa investitorima iz Izraela.

- Bićemo otvoreni da sa ambasadom Izraela radimo na tome da dovodimo što više investitora iz te zemlje - rekla je Brnabićeva i zahvalila "Aštrom grupi" na strpljenju jer su, kako je rekla, od 2002. godine čekali na realizaciju projekta.

Direktor ABD i menadžer projekta Zahi Bone rekao je da je veoma srećan što je njegov projekat završen i da to što vidimo ovde predstavlja plod napornog rada. U novih 15.300 kvadratnih metara prostora smestilo se više od 80 lokala i 450 podzemnih parking-mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading