LJUDI U STRAHU: Divlje svinje stigle u Beograd i započele NOVE NAPADE!

Autor: borca.info

Vesti

06.09.2017

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Na zemljanom putu između Pupinovog mosta i Crvenke začuo sam duboki zvuk iz kukuruza, nešto između režanja i groktanja. Presekoh se. Tada je na dvadesetak metara ispred mene protrčala - divlja svinja", priča šokirani sugrađanin Marko koji je proteklih dana prolazio ovom rutom", a prenosi portal Borča Info.

RepublikaFoto: pixabay.com
Nakon Novog Sada, divlje svinje nastavljaju teror u Beogradu

Kako navode na svom sajtu, Marko nije jedini koji je doživeo neprijatnost na ovom putu.

- U subotu, dok sam vozio bicikl između naselja Crvenka i Pupinovog mosta napala me je divlja svinja, koja je izašla iz kukuruznog polja PKB. Vrteo sam pedale kao lud, jer me je jurila pedesetak metara, a potom stala - požalio se drugi prolaznik, Dejan.

Problem sa divljim svinjama pak, nije ekskluzivitet samo glavnog grada, te je tako pre samo par dana zabeležen sličan slučaj i u Novom Sadu, kada su tri svinje doplivale Dunavom do plaže Štrand, gde su pojurile jednog od čuvara.

Treba naglasiti i da su se osim svinja, proteklih godina prestonicom šetali i konji, magarci, ovce i druge životinje, te da su meštani naselja Konjarnik po tom pitanju naročito imali problema.

Tako su, prema rečima građana, u Ulici Rebeke Vest svinje preturale po đubretu, konji razuzdano trčali, a svi oni zajedno povremeno đubrili asflat, dok je jedan Beograđanin čak pronašao konja na svom zemljištu i to sahranjenog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading