(FOTO) Ma šta ti dušmani pričali, Srbijo, ti si na pravoj strani istorije: Potomci heroja marširali Beogradom povodom Dana pobede

Autor: mediji, Republika

Vesti

09.05.2019

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom 9. maja - Dana pobede, četvrti put za redom, danas je u Beogradu organizovan svečani marš Besmrtnog puka, a svečana povorka je krenula Ruzveltovom ulicom u 17 časova.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Noćni vukovi na čelu kolone

Na čelu kolone su motociklist iz kluba Noćni vukovi, a povorka u kojoj se nalazi veliki broj građana krenula je uz zvukove pesme Marš na Drinu.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Posle šetnje održava se veliki koncert istaknutih ruskih i srpskih umetnika i ansambala.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Gosti manifestacije Besmrtni puk koji organizuje Ruski dom iz Beograda uz podršku Grada Beograda i Vlade Grada Moskve, su visoki zvaničnici Ruske Federacije predsednik Odbora za spoljnu politiku Saveta Federacije Rusije Konstantnin Kosačov i predsednik Odbora za socijalnu politiku Saveta Federacije Rusije Valerij Rjazanski.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Svečani marš Besmrtnog puka počeo je ispred Spomen parka oslobodiocima Beograda i kreće se ulicama Ruzveltovom i Bulevarom Kralja Aleksandra, sve do Skupštine grada Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading