Trg Nikole Pašića pretvorili u parking: Nema kraja bahatosti pojedinih vozača

Autor: J. D. J.

Vesti

05.04.2019

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesavesni građani ponovo bahato parkiraju na Trgu Nikole Pašića u Beogradu iako su letos postavljene nove barijere i prepreke koje bi trebalo da onemoguće neovlašćene ulaske na prostor trga.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
OPET DIVLJAJU Trg Nikole Pašića im služi kao parking

Kako su se reporteri Srpskog telegrafa u više navrata uverili, uprkos borbi gradskih vlasti da stanu na put bahatim vozačima, ovde se i dalje bezobzirno parkira.

Naime, otkad su postavljane nove barijere na zaključavanje, ulaz na trg omogućen je samo za kola Hitne pomoći, komunalna preduzeća, i vozila Pozorišta na Terazijama koja na trgu imaju lift. Međutim, to izgleda ne zanima pojedine građane, pa zaobizale ove prepreke i mimo zabrane ostavljaju svoje automobile.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

Da nije reč o namenskim vozilima, govori i to da nemaju nikakvu nalepnicu. Štaviše, nekoliko stubova smo zatekli oborene na zemlju.

Povodom ovog slučaja reagovao je i MUP odakle poručuju da će saobraćajna policija izvršiti uviđaj i preuzeti sve mere, a pored toga obavestiće i komunalnu policiju kako bi i oni reagovali i, u skladu sa njihovim nadležnostima, sprečili bahate vozače da automobile ostavljaju na nepropisanom mestu.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading