OTVORENO PISMO ANE ĆURČIĆ: Poruka za Kačavendu sve ŠOKIRALA, vreme je da se OTKRIJE KOMPLENTNA ISTINA!

Autor:

Zadruga

05.12.2023

21:04

Ana Ćurčić se obratila javnim pismom Mileni Kačavenda!

OTVORENO PISMO ANE ĆURČIĆ: Poruka za Kačavendu sve ŠOKIRALA, vreme je da se OTKRIJE KOMPLENTNA ISTINA!

e-stock/ Časlav Vukojičić, ATAimages, Pixabay.com

Komentari (6)

Loading
Melanija

05.12.2023 23:08

Grebe, lupa na Pink ova vrata ne bili je udomiti jer je istekao najam skupocenog stana i ako je Elita ne primi leti na ulicu totalno dekintirana tužna i sama bez posla a i NOVA S je više ne zove... Šta znamo može priznati istinu da je ulazak u Zadrugu bio dogovor sa Zvezdanom, da je sve ono što je spočitavala drugima i kockarka, i ljubavnica i preljubnica da je gutalica, prevarant, manipulator... Da je loše tempirana vreme i da je preranu završetak Zadruge sve poremetio.

JA

06.12.2023 08:10

Ova zena je bas tuzno smesna ! Prvo, ne bi bilo ni nje da ne bese Zvezdana . Drugo , cuveni sindrom rijalitija - kada se nemas argument protiv, mlati se tuzbama (odnosno praznom slamom) ! Umesto da cuti i pusti da se prasina slegne ,ova jadna zena samo visi po mrezama i kuknjari ! P.S. Koliko treba biti glup pa ne shvatiti da se Kacavenda za sve svoje izjave,prethodno konsultovala sa advokatom….tako da za razliku od kockarke i manipulatorke , Kacavenda sigurno poseduje neoborive dokaze za sve sto tvrdi! Aca Bulic nece vise da joj placa stan , pa pokusava opet manipulacijama da dodje do novca, JADNO !

sasa

06.12.2023 10:39

@JA - udomice je Bane Djokic u etno selu

MIC

06.12.2023 11:58

@JA - Pa kada pišeš , piši argumentovano! Jesi ti pitala Acu hoće li joj i dalje plaćati najam stana. Kakvo je to izmišljane teorija , niti poznaješ nju , niti njega. Ćuti i gutaj !

JA

06.12.2023 22:35

@MIC - Ne lupetaj prostacki ,ali hajde da ti odgovorim jezikom koji jedino razumes ,ako je do gutanja - gutaj ti !

Snezana

06.12.2023 13:33

Kacavenda je bas zanimljiva zena. Vrlo inteligentna i mangup zena, tako da njoj niko nije potreban za pricu i opstanak tamo. Ana je sama napravila pricu, sve je pogresno radila i na kraju izdala je drugaricu i sama sebe ukanalila. Da li je trebalo da Milena cuti? Ja ne bih cutala. Isto bih uradila kao Milena.