NOVI OBRAČUN CARA I KRISTIJANA: Filip pobegao od policijske akcije!

Autor: P. R.

Zadruga

20.07.2023

11:50

Drama se nastavlja!

NOVI OBRAČUN CARA I KRISTIJANA: Filip pobegao od policijske akcije!

ATA Images

Komentari (6)

Loading
Jelena

20.07.2023 13:21

Ipak je taj Car jedan veliki plasljivko. On izgleda pokazuje silu na slabijima, a kad naidje na malo veceg mangupa sakriva se kao mis u rupi.

Boki

20.07.2023 13:24

Smiri se malo Kristjane. Moze covek od straha da dobije srcku, pa ces ga imati na dusi.

Carica

20.07.2023 13:43

Car je tokom rijalitija mnogo "kakio" a sad se skroz ukakio od straha. Filip je ružno pričao i pretio mnogima a ne samo Kristijanu, sada treba da snosoi posledice zbog svojih monologa, psovki, uvreda, pretnji i neistina koje je izrekao. Nalazi izgovore za nedolazak u Beograd i u emisiju "Narod pita" jer ga je strah. Nije ni čudo da ga je strah, bilo bi i mene da sam nekoga izvređao kao šta je Filip. Nadam se da je iz svega nešto i naučio i da neće više vređati bez potrebe i da je uvidio da svi oni koji su ga huškali i prenosili mu lažne priče o Ani, Zorici, Bilalu, Janjušu..., oni sada mirno šetaju i dolaze u emisije a Car ne sme. Za početak, možda bi pomoglo javno izvinjenje ljudima koje je uvredio i o njima rekao laži!? Iskreno pokajanje i istina uvek nađu put do ljudskog srca. Filipe, ničija prošlost se ne može uništiti, ne može nestati i moraš je prihvatiti kao istinu, nositi se i živiti sa njom. Ako ne možeš, onda se lepo kaže: Izvini, ja to ne mogu i, adio! Ti nisi loš čovek ali si tvrdoglav, neodgvoran., nestabilan, sujetan, posesivan, ljubomoran ali, to je i većina ljudi. Nisi pokvaren (kao npr. Marinković, Kulići, Miljan, Mića, Mikica...) i zato tebe ljudi vole. Ugodno iznenađenjr je kad ti komrntarišeš realno i bez vređanja i osvete. Nije to plitko kao kad Marinković vređa i laže a umišlja kako on to dobro komenteriše. Zato bih ja voleo videti Cara kao voditelja a ne ispuhanu protuvu koja dete nije priznala i videla 5 godina.

Osman

20.07.2023 13:54

Kad se Filip nadje u nevolji Sav se jadan na smrt isprepada Kristijan mu tad je drug najbolji Kad se sretnu u sred Beograda

Leo

20.07.2023 15:05

@Osman - Vepar je sadista nad slabijima a nad jačima je preplašena bikova balega. Uh što bi ga voleo videti u nekoj ustanovi celog umotanog u zavoje i gipsove, jednom da mu stane ustani jezik vređati po nacionalnoj osnovi žene (Maju konkretno) i maltretiranja da stanu . Jednom za sva nedela i kriminalno ponašanje mora uslediti kazna , kako božija tako i od ljudi.

Osman

20.07.2023 14:05

Sta se ono iza brega valja Oluja se sprema sa svih strana Filip Car je kreno iz Dramalja Zeli sresti brata Kristijana