Izabela Alijoski: Hoću grupnjak sa Bakijem i Elvinom!

Autor:

Zabava

05.09.2018

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabela Alijoski preksinoć je šokirala gledaoce kada je otvoreno priznala da bi volela da se nađe u seksualnom klinču sa dva cimera iz vile.

Foto: printscreen/TVHappy
Izabela Alijoski

Atraktivna rijaliti-zvezda za ove igrarije odabrala je Bakija B3 i Elvina Kadrića i bez trunke blama pred svima ispričala kakve ideje joj se vrzmaju po glavi.

Izabela: Sad vas gledam, imam neki čudan osećaj. Bila bi to zapaljiva scena

Dok je nekoliko stanara luksuzne vile sedelo okupljeno u dvorištu i pričalo o različiitim temama, dotakli su se i seksa i seksualnih fantazija. Međutim, jedna želja Izabele Alijoski privukla je pažnju svih ukućana.

- Ja imam jednu fantaziju, ne znam da li ćete ovo pogrešno da shvatite. Momci, volela bih da me izmasirate zajedno. Volela bih da se mazim sa Bakijem i Elvinom u isti mah. Nekako sad kad ih gledam imam neki čudan osećaj. Bila bi to zapaljiva scena - obratila se Izabela Elvinu i Bakiju.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Baki B3

- Nemoj mene u te grupnjake, molim te, moja žena ovo gleda. Ne zezaj se s tim stvarima - rekao je Baki kroz osmeh, time se odajući da mu je ideja zazvučala zanimljivo. Ostaje nam da sačekamo da vidimo da li će kočnice ovih učesnika popustiti i da li će se desiti i prva grupna erotska masaža u rijlitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading