POSTALA MAJKA U 52. GODINI, A SADA JE NA BELOM HLEBU: Srpska glumica jedva preživljava sa malim detetom!

Autor:

Zabava

30.04.2021

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska glumica mesecima bez prihoda..

RepublikaFoto: Prntscrin
Ljiljana Jakšić bez dinara!

Glumica Ljiljana Jakšić, poznata kao Salveta iz serije "Kursadžije", rastužila je javnost još ranije govoreći o teškoj finansijskoj situaciji sa kojom se nosi već duže vreme.

Zbog korona virusa ne radi u Skadarliji, primanja nema, samohrana je majka, a ćerka Darija, koju je dobila u 52. godini, prošle godine pošla u prvi razred.

"Sedam meseci ne radim zbog korone. Cela ova situacija mi deluje kao neka zona sumraka iz koje nikako da izađem. Pre neko veče sam obišla restorane u Skadarliji i videla sam da su svi još jako stegnuti i gosti koji sede u baštama i ljudi koji rade. Sticajem okolnosti postala sam socijalni slučaj", rekla je Ljiljana i dodala da je dobila pomoć države, ali da joj je teško zbog otkazanih nastupa jer je samohrana majka.

"Bilo mi je uplaćeno 90.000 dinara za tri meseca i jedna advokatska kancelarija mi je svojim donacijama omogućila da odigram predstavu u Skadarliji i tu sam zaradila koji dinar", rekla je glumica a prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading