Ana: Neću kod Darka, optužuju me da ga ubijam!

Autor:

Zabava

30.10.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Sević već tri dana ne dolazi u posete kod svog bivšeg supruga Darka Lazića, koji se već nedelju dana bori za život u KBC Zemun.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ, ST/N. MANDIĆ
Ne može kod njega... Ana Sević i Darko Lazić

Iako je prvih dana svakodnevno bila pevačeva podrška i bila jedina koja je imala pristup njegovoj sobi na odeljenju za intenzivnu negu, njeni dolasci u toku jednog dana su se proredili, a onda je i prestala da dolazi u posete. Razlog tome su loši odnosi koje ima sa Darkovom porodicom i bliskim prijateljima koji je optužuju da ga ubija, prvenstveno zbog toga što je na Instagram okačila post kako Laziću nije potrebna krv, o čemu je Srpski telegraf prvi pisao.

Iako je imala dobru volju da mu bude podrška u oporavku, njegovi ne žele da je vide uz njihovog sina. Prvo ju je napala Darkova sadašnja verenica Marina Gagić rekavši da je skot i folirantkinja i da ona nema šta da traži u bolnici. Tada niko od Darkovih nije stao u njenu odbranu, već su samo smirivali govoreći Marini da nije ni mesto, a ni vreme za takve priče.

RepublikaFoto: Republika.rs
Bila je prvih nekoliko dana... Ana Sević dok Darkovi roditelji stoje, a verenica se okreće i odlazi...

Lazićeva bivša supruga je osetila da je pevačeva porodica i prijatelji ne žele, pa je rešila da se o njegovom zdravlju informiše telefonom

Pored svega gore navedenog, Ana ne podnosi Miljana Vračevića, Darkovu desnu ruku i vozača-saradnika, sa kojim su Darkovi roditelji u savršenom odnosu, pa je na njegove konstatacija da svi dođu i daju krv za Darka ona objavila kako to nije potrebno.

- Tada je sama sebi skočila u stomak jer je na sebe nanela gnev svih Lazićevih prijatelja i familije, koji su u agoniji da li će se njihov sin i prijatelj izvući - kaže odlično obavešten izvor našeg lista, koji dalje nastavlja:

RepublikaFoto: e - stock/M. LUČIĆ
U početku je samo ona mogla da ga vidi... Ana i Darko sa ćerkicom Lorenom

Sevićka: Ni oni, a ni Darkovi prijatelji, me ne vole. Ubijaju me pogledima

- Rođak iz Šapca Gordan Mladenović objavio je snimak kojim je odlučio da dokaže da je Ana Sević sabotirala davanje krvi za pevača. Pustio je snimak sa zdravstvenom radnicom zaduženom za informacije o doniranju krvi u KBC Zemun, koja u snimku naglašava da mu i te kako treba krvi. Kada je Ana shvatila da baš niko ne želi da je vidi pored Darkove postelje i da je napravila užasnu stvar, prestala je da dolazi u posete. Ona je svojoj bliskoj prijateljici rekla: "Ne želim da gledam Darkove roditelje. Ni oni, a ni prijatelji, me ne vole. Ubijaju me pogledima, a mene optužuju da ga ja ubijam". Vođena time da je nepoželjna, pevačica je odustala od odlaska u bolnicu, a za Darka raspituje telefonom, preko svojih veza - završava dobro obavešten izvor Srpskog telegrafa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Valentina

30.10.2018 10:00

Ana je apsolutno u pravu!Informacija o davanju krvi je laž,jer čim kažu da im treba krv,a da nije bitna krvna grupa,jasno je o čemu je reč.Taj Miljan je opasan manipulator,imao je više koristi od Darka nego on sam.Pamet i bezobrazluk roditelja vide se na prvu loptu.Oni su ti koji su podržavali Darkov takav način života,a ne Ana.Da je slušao Anu on bi sada bio pored svoje žene deteta,a ne bi išao od jedne do druge i opijao se.Njegov takav način života nijedna normalna žena ne bi izdržala.Darku želim brz oporavak,jer je u duši dobar čovek.Njegovo okruženje je jako loše uticalo na njega.

Odgovori 21 9
Boris

30.10.2018 17:51

Ana zaista nema sta da trazi i da se gura medju najblizom rodbinom i odredjuje da li treba davati krv ili ne treba. Ona je od njega razvedena i moze samo da mu pogorsa stanje. Kasnije da.

Jovan

31.10.2018 02:00

Vrlo svesna da je napravila ogromnu grešku sto se tiče davanja krvi za Darka, povukla se u misiju rupu gde joj je i mesto..Tj.tamo su je verovatno poslali Darkovi roditelji..ZA BOGA MILOGA, NIKO NIJE TRAŽIO PARE, NEGO KRV, NE VIDIM U ČEMU JE PROBLEM?!Sto se tiče njegovog načina života, naravno da ni jedna žena ne bi to trpela, ali da se razumemo,ni ona nije bas cvecka!Tako da kud koji, mili moji, jedino oko čega treba da se slažu i oboje ucestvuju zajedno je podizanje i vaspitavanje tog prelepog andjela, njihove ćerkice....