POSLE PRETNJI, Nataša Bekvalac donela VAŽNU ODLUKU!

Autor:

Zabava

29.07.2018

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac prošla je kroz veoma težak životni period, te nakon optužbe koju je iznela o tome da ju je suprug Luka Lazukić fizički napao u noći između 13. i 14 aprila, protekle srede doživela je još jednu neprijatnost. Bekvalčevu je, naime, verbalno napao izvesni Ž.I., Lazukićev drug koji joj je žestoko pretio.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Donela odluku za danas... Nataša i Luka

Nakon ovoga Bekvalčeva se oglasila na instagramu, ali ne kao što bi mnogi očekivali, ona je odlučila da se posle svega posveti onima koji su uvek bili uz nju, svojim sestrama i njihovoj deci. Pevačica je danas najpre objavila fotografiju sestrića Noe, sina Kristine Bekvalac:

- Jedan, ali vredan, Noa. Naš muški primerak. Rodila mama, sestra moja rođena, Kristina Bekvalac - napisala je Nataša.

RepublikaFoto: instagram.com/draganabekvalac72
Odlučila da se posveti njima... Nataša, Dragana i Kristina

Odmah nakon toga, objavila je i fotografiju svoje sestričine Teodore Šekularac, ćerke njene sestre Dragane Bekvalac, koja je džokej i otkrila da će čitavog dana biti ponosna na članove svoje porodice:

- Danas ću ceo dan da se ponosim svojom porodicom. I danas i svaki dan u budućnosti. Ljubavi moja, Teodora, nije sramota pasti. Sramota je ne ustati. Danas sam s ponosom gledala kako si odrasla u divnu devojku, danas sam najponosnija tetka na svetu! I najboljem konju se desi da ne skoči kako se od njega očekuje i najboljem džokeju da sa konja padne...Ustaj ,poljubi svoju Balerinu, pohvali je i voli još više. Voli vas tetka Naki, život!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading