Bošnjaci lepili huškačke plakate: Hteli da spreče Marijin koncert!

Autor: D. L.

Zabava

04.07.2018

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evrovizijska pobednica Marija Šerifović održala je u nedelju veliki spektakl na stadionu Koševo pred oko 50.000 ljudi uprkos tome što su Bošnjaci pokušali da joj miniraju koncert, dok je Dino Merlin noć pre, bez ikakvih problema, pevao Srbima u srcu Šumadije.

Naime, uoči Marijinog nastupa su u Sarajevu osvanuli plakati na kojima se prozivaju sve "balije" koje idu na pevačicin koncert jer tako navodno finansiraju četnike! Inače, na posterima mržnje prema srpskom živilju, kojima je bio oblepljen ceo grad, pored Marijine slike stoje rame uz rame montirane i fotografije srpskog političara Vojislava Šešelja, predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, kao i srpskog generala Ratka Mladića, koji je u Hagu.

"Balije" na pravdi boga mrze Šerifovićku, dok Dino Merlin bez problema peva u srcu Šumadije

- Balije, odlaskom na koncert finansirate četnike!!! Ne zaboravite Srebrenicu - ispisano je na huškačkim crnobelim plakatima, koji su ničim izazvani dovedeni u vezu sa Šerifovićkom, koja nikada ni u kom kontekstu nije povredila osećanja nijednog naroda.

S druge strane, Dino Merlin, koji je bio Alijin vojnik tokom rata u Bosni i pljuvao srpski narod izjednačavajući ga sa psima, uvek je rado viđen gost u Srbiji, gde je u više navrata punio beogradsku Arenu, u kojoj je prvi put kada je došao u Beograd 2011. godine održao tri vezana koncerta, ali i 2015, kada je ponovio taj uspeh.

U Kragujevcu je u subotu, takođe, dočekan kao najveći prijatelj Srba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading