STIŽE VAMPIR: Miligram sutra objavljuje novi spot!

Autor:

Zabava

23.04.2018

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momci iz popularnog sastava "Miligram" odlučili su da svakog meseca obraduju svoju pibliku jednom pesmom koja će postati hit, a sutra u 12 časova fanove očekuje nova numera pod nazivom "Vampir"

Foto: youtube.com/MILIGRAM
Prva od devet pesama... Miligram

Ova pesma i spot su prvi u nizu u okviru originalnog načina izdavanja koji je smislio Aleksandar Milić Mili pod nazivom Miligram 5 "Hit Trip", a pesme će izlaziti od aprila do decembra.

Foto: youtube.com/MILIGRAM
Svakog meseca do decembra obradovaće svoju publiku... Miligram

Spot za pesmu "Vampir" kako je Mili rekao je najludji do sada koji su ovi popularni momci iz "Miligrama" uradili do sada, pored lokacije koju je Mili iznajmio, dvorac u Švajcarskoj "Burg  Neo Bachburg", visokobudzetne produkcije pod rediteljskom palicom Harisa Dubice koja može da parira svetskim blokbasterima, sa ekipom profesionalnih glumaca i čak francuskog modela Tanais. 

RepublikaFoto: youtube.com/MILIGRAM
Iznajmili dvorac... Miligram

Ceo region željno isčekuje sutrašnji početak Miligram5 "Hit Trip"-a, kao i premijeru njihovog najludjeg spota do sada koji će biti u podne pušten na njihovom zvaničnom YouTube kanalu.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading