ŠTA FALI ŠTO JOJ SE SVIĐA VOJIN?! Topalko podržava ćerku da juri oženjene

Autor: D. L.

Zabava

11.01.2018

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naslednica pevača Milana Topalovića Topalka Helena Topalović popularna je skoro koliko i njen otac, pa se svaki njen korak na društvenim mrežama prati u stopu. U objavi koju je nedavno napisala, a koja je izazvala ogromnu pažnju javnosti i lavinu komentara Helena je iskazala simpatije prema glumcu Vojinu Ćetkoviću.

Topalkova mezimica je na svom Instagram profilu izjavila da joj se dopada popularni glumac. Njenom ocu nijednog trenutka sve ovo nije zasmetalo i on u ovome ne vidi ništa loše, čak mu je i drago što njegova naslednica voli jednog takvog glumca.

- Drago mi je ako je lajkovala fotografije Vojina Ćetkovića jer ga ja obožavam. On je jedan veliki gospodin i umetnik. I ja bih njegovu sliku lajkovao da sam je video, ali nisam. On je moj ribolovac, gospodin čovek - rekao je Topalko i objasnio da nije siguran da li je Helena zaista bacila oko na glumca ili mu je samo tek tako uputila komplimente.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading