STOJU OTAC IŠAMARAO NASRED ULICE! Pevačica pred prijateljima doživela šok scenu!

Autor: Republika.rs

Zabava

08.06.2021

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Stojanka Novaković poznatija kao Stoja, doživela je krajnje neprijatnu, ali i bolnu situaciju koju su joj priredili njeni roditelji.

Foto: ST/Vladimir Lukić
Stoja

Pevačica ne govori mnogo o pojedinostima iz svog privatnog života, međutim, jednu neprijatnu situaciju nikada neće zaboraviti, te je podelila i sa javnosti.

Stoja je jednom prilikom govorila o detnjstvu i svojoj porodici, za koju je smatrala da joj je velika podrška, kao i da su joj dali zdravi osnov za dalji život. Ipak, nije krila da su joj roditelji bili strogi, posebno otac. 

 Kada je bila mlada, bez dopuštenja roditelja otišla je u park sa drugarima. Svirala se gitara i pevalo se, a onda je zapalila i prvu cigaretu. Tada su naišli njeni mama i tata, a otac joj je pred svima udario šamar i odveo je kući.

Stoja je svojevremeno govorila da ju je od batina spasila baka, očeva majka koja nije mogla da veruje da je njena mezimica zapalila cigaretu.

Ova situacija joj je ostala zauvek urezana u sećanju.
 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading