Stoja pretukla Seku!

Autor: Hit Informer

Zabava

27.02.2019

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među najčuvanijim estradnim tajnama je jedna za koju mnogi ne bi verovali da se dogodila, a to je da Stojanka Novaković Stoja, pretukla koleginicu Svetlanu Seku Aleksić.

Ova situacija odigrala se kada je, navodno, Seka Aleksić ogovarala Stoju kod vlasnika jednog frizerskog salona i tražila od njega da više ne pruža usluge Stoji.

Foto: printscreen/instagram
Pretukla koleginicu... Stoja

Priča je došlo i do Stoje, koja u početku nije marila za to, ali kada je čula da je Seka za nju navodno rekla da je "retardirana" i da je išla u specijalnu školu, razbesnela se. 

Foto: instagram.com/seka_aleksic
Dobila batine... Seka

Nekoliko dana kasnije njih dve su se, navodno, srele u istom salonu i tada je došlo do okršaja. Stoja se tom prilikom obratila Seki.

- E sada ćeš da vidiš ko je retardiran! Naj*bala si. Odvukla je Aleskićevu u ćošak i izudarala je pesnicama u glavu i počupala je za kosu. Bilo je jezivo - ispričao je izvor.

Naime, sve je počelo kada je Stoja ispričala kako je Seka oralno zadovoljila vlasnika kluba u kojem je nastupala i to pred gostima. Aleksićeva je tada tužila Stoju. Kada se postupak završio Stoja je morala Seki da plati odštetu od 100.000 dinara.

Aleksićeva je ovo demantovala, dok se Stoja nije oglasila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
CTOJKO

27.02.2019 10:19

Stoja STOJ! Nemoj po glavi da se vidi.

Odgovori 15 1
Tamara

27.02.2019 15:44

Ova Stoja je dno dna.