(FOTO) LAŽNI HIRURG JOJ UNAKAZIO LICE! Zvezda Granda prošla kroz agoniju zbog estetske intervencije!

Autor: Republika.rs

Zabava

07.05.2021

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica objasnila kroz kakvu je agoniju prošla jer je radila estetsku intervenciju kod lažnog hirurga.

Foto: instagram.com/marina.orozovic
Marina Orozović

Pevačica je kod ovog masera radila podizanje usne, ali se operacija zakomplikovala, a ona je zbog toga za pet meseci pila šest različitih antibiotika i ponovo išla na otvaranje i čišćenje rane.

- Ja sam kod njega otišla 14. septembra prošle godine na operaciju lip-liftinga. Nakon par dana od operacije rana mi je pukla, a iz nje je počeo da izlazi gnoj što znači da se inficirala. Javila sam mu se ponovo i on mi je prepisao antibiotike. Za pet meseci sam pila šest različitih antibiotika koje mi je on prepisao. Nijedan mi nije pomogao - priča Marina.

Kako dodaje, po antibiogramu se videlo da je u pitanju bakterija stafilokoka.

Terao me je da uradim bris grla i nosa, ali je tu sve bilo u redu, pa mi je na kraju prepisao injekcije "longacefa". Ni one nisu pomogle, a dao mi je tako veliku dozu da su u Domu zdravlja jedva pristali da mi ih daju. Otok mi se proširio i na obraz. Jako sam se namučila, kao da je gnoj bio ispod. On je pristao da mi ponovo otvori ranu, a ona se opet inficirala. Kada sam ga ponovo pozvala, rekao je da je sve urađeno kako treba i da nema razloga da se to desi. Samo me je jednom posle mesec dana pitao kako mi je. Rana se sada sanirala, a ostao je ožiljak, deluje kao da ništa nije ni radio, sve je isto, samo mi je rasekao usnu da bi uzeo novac. Posle svega rešila sam da ga tužim - kaže Marina, piše Alo.rs.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading