SRPSKA MANEKENKA ODBILA BRUSA VILISA! Evo kako danas izgleda fatalna Nevena Milićević!

Autor: Republika.rs

Zabava

10.04.2021

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevena Milićević rano je uplovila u svet modelinga i pokorila modne scene, a njenom šarmu nije odoleo ni čuveni holivudski glumac Brus Vilis.

RepublikaFoto: instagram.com/youtube
Nevena otkačila Brusa Vilisa

 Nevena je ušla u svet modelinga kroz angažman u jednoj poznatoj modnoj agenciji u Srbiji, a posle toga su joj vrata sveta bila otvorena. 

Ona je  imala uspešnu manekensku karijeru. Radila je za mnoge modne kuće širom sveta, pojavila se u filmu Baby On Board sa Heder Grejem, Džerijem O'Konelom, Džonom Korbetom i Larom Flin Bojl, kao i u spotu grupe Cypress Hill za pesmu "What's Your Numbe.

Šira javnost u Srbiji upoznala ju je kada je učestvovala u rijalitiju "Veliki brat" i potukla se sa Sindi. Kako je godinama živela u Americi, imala je priliku da upozna brojne svetske face.

Svojevremeno je Nevena izjavila i to da joj se udvarao čuveni Brus Vilis, ali da ga je ona odbila. Danas izgleda podjednako atraktivno kao i u periodu najvećih poslovnih uspeha, ali se okrenula i drugim poslovima.

RepublikaFoto: instagram.com/youtube
Nevena često menja frizure

Ona predaje engleski deci u jednoj privatnoj školi, a nedavno je došla u Srbiju. Međutim, imala je manje komplikacije sa zdravljem zbog koronavirusa, ali sada je, kako je pisala na svom Instagramu, ponovo sve u redu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading