MIMI ORO NAKON HAPŠENJA ZBOG VELJE NEVOLJE! Gola starleta poslala poruku kriminalcima!

Autor: Republika.rs

Zabava

13.03.2021

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Živanović poznatija pod nadimkom Mimi Oro početkom meseca privedena je na informativni razgovor u SBPOK zbog umešanosti u kriminalne radnje ekipe Velje Nevolje. Sada je jednom objavom starleta sve šokirala.

RepublikaFoto: Youtube.com/CHILL OUT VIDEOS
Mimi Oro

Naime, dok nedeljama cela Srbija, ali i region bruje o zverstvima klana Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja nevolja, ali i umešanosti starleta Mimi Oro i Tijane Ajfon u njihove radnje, sada je ova atraktivna plavuša sve iznenadila jednom objavom.

Naime, Milica je na svojim društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj je u donjem vešu uz poruku:

Šta god da se dogodi mi znamo šta je istina- napisala je i pokrenula lavinu komentara i sumnji u to kome je uputila ovu poruku posle hapšenja.

Starleta se zatim fotografisala i u poznatom beogradskom restoranu koji se dovodio u vezu sa pomenutom kriminalnom grupom. Mimi je napisala da je to najbolje mesto u gradu. Na ovaj način starleta je očigledno želela da poruči kako i dalje pruža podršku Velji nevolji i njegovim saradnicima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading