BUBA KORELI OBJAVIO PISMO IZVINJENJA: Reper se gorko kaje!

Autor:

Zabava

17.02.2021

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pola dana u zatvoru izgleda je bilo dovoljno reperu Amaru Hodžiću, alijas Bubi Koreliju da promeni život iz korena i da se izvini za svoje ponašanje.

Foto: printscreen/instagram.com/bubacorelli
Preobratio se... Buba Koreli

Buba je, podsećanja radi, pre dve noći priveden nakon pucnjave u Sarajevu, a pošto je pušten odlučio je da se oglasi i izrazi kajanje za svoje postupke:

- Povodom pojedinih medijskih natpisa osećam potrebu da se oglasim. Istina je da sam pre par godina napravio najveću grešku u svom životu, ali uz pomoć muzike i dobrih ljudi kojima sam okružen upoznao sam prave vrednosti. Ako sam u proteklom periodu ikoga uvredio svojim nekim postupcima, izvinjavam se. Moj imidž muzičara i javne osobe nije uvek ogledalo moje prave ličnosti. Koliko god da se trudim, svestan sam da nisam uvek najbolji primer i svestan sam svojih mana i grešaka - započeo je svoje pismo pokajanja Buba i nastavio:

Foto: printscreen/instagram.com/bubacorelli
Tekst potpisa

- Nisam tip koji se često javno oglašava, ali me duboko vređa neistina, te ovom prilikom želim da jasno demantujem bilo kakvu povezanost sa bilo kakvim grupama i organizacijama. Ovakve stvari duboko uznemiravaju mene, moju porodicu, moje prijatelje i saradnike. Moje jedino zanimanje i moja najveća ljubav je muzika i tako će ostati. Hvala svima na razumevanju, podršci i ljubavi - napisao je preobraćeni Buba Koreli.

O tome koliko se izenada promenio jasno svedoči i to što je sa svog profila na instagramu obrisao sve fotografije osim dve na kojoj je sa svojim bratancem i sa svojom bakom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading