SADA ME SVI ZNAJU ZAHVALJUJUĆI NJEMU: Poznati telohranitelj ponosan na svog sina, a evo šta Vojažev otac kaže o BREKSVICI!

Autor:

Zabava

15.01.2021

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svekar dao svoj sud!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Milan Veruović

Milan Veruović do pre nekoliko godina bio je poznat isključivo kao telohranitelj Zorana Đinđića, ali je sada prepoznatljiv i kao otac jutjubera i pevača Mihajla Veruovića, popularnog kao Vojaža.

On se sada oglasio i otvoreno govorio o sinu, koji se nedavno našao u žiži interesovanja zbog raskida sa Anđelom Ignjatović Breskvicom

Veruović je ispričao kako doživljava Vojažov uspeh, ali i sve ono što se poslednjih dana dešavalo među njima. Takođe, dodao je u čemu danas pronalazi sreću, da li kao neko ko se bavi bezbednošću brine zbog sigurnosti svog sina, šta misli o Breskvici.

Foto: Instagram/printscreen
Vojaž

- Uspeh onim čime se Mihajlo bavi, posle svega što sam prošao i doživeo, za mene predstavlja pravi dar sa neba, na čemu sam neizmerno zahvalan. Radujem se kad čujem “to je Vojažov tata”. Oni (Mihajlo i Anđela) su toliko divni i zdravi da svojom ljubavlju predstavljaju, slobodan sam reći, primer koji valja slediti. Takvu decu od srca bih poželeo svakom roditelju - rekao je Veruović za portal "24sedam" i dodao da mu je drago što je sin izabrao muziku kao svoj životni put.

RepublikaFoto: instagram.com
Vojaž i Breskvica

- Ono čime sam se ja bavio Bogu hvala miljama je daleko od njih. Sa druge strane, svestan sam da moja senka prošlosti nije laka i da prati Mihajla, ali on se vrlo dobro snalazi i sa tim nosi. Naučili smo da živimo zajedno i iskreno, da jedni druge razumemo i podržimo. To je porodica - rekao je Veruović, koji se tokom protekle godine još više posvetio svojim ukućanima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Goran

15.01.2021 16:24

Ponosan je tata na sina prevaranta.

Ivan

15.01.2021 16:57

Sin mu je kao ćerku da ima