SVAKA ČAST! Aco Pejović donirao bolnicama pomoć u vrednosti od 20.000 evra!

Autor:

Zabava

06.05.2020

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač oduševio javnost!

RepublikaFoto: Promo foto
Aco Pejović

Prva hirurska i Neurohirurgija u Beogradu, bolnice u Prijepolju, Podgorici, Budvi i Niksiću dobile medicinsku opremu i dezinfekciona sredstva Svaki zdravstveni radnik dobio set za ličnu higijenu Aco Pejović donirao je zdravstvenim radnicima medicinsku opremu i dezinfekciona sredstva u vrednosti od oko 20.000 evra!

Foto: Privatna arhiva

Kolona kombija puna neophodbih sredstava za rad naših zdravstvenih radnika najpre je stigla u rodni grad naše muzičke zvezde u Prijepolje, u tamošnju bolnicu, dok su danas iste donacije stigle na Prvu hirursku i Neurohirurgiju Klinickog centra u Beogradu. Bolnice u Podgorici, Niksicu i Budvi, takođe su opskrbljene potrebnim dezinfekcionim sredstvima i medicinskom opremom Humani gest Ace Pejovića podržao je i njegov venčani kum i vlasnik kompanije "Sterling" Nebojša Mrvaljevič koji je svim zaposlenim zdravstveni radnicima u pomenutim bolnicama donirao setove za ličnu higijenu.

Foto: Privatna arhiva

Ovo inače, nije prvi put da ovaj kumovski dvojac reaguje u kriznim siguacijama i svojim humanim delima pomažu tamo gde je potrebno, o čemu svedoče brojni ljudi i i stituci je, ali o čemu nikada nisu hteli javno da govore.

Foto: Privatna arhiva

Gest vredan pomena, vredan hvale, a ujedno neka bude primer i drugima da slede njihova dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Uroš

07.05.2020 10:04

Bravo Aco rodoljube! A gde su ostali? Sakrili se kao "mišovi pišovi".