Infekcija, krvarenje, tromboza: Još jedna srpska zvezda operisala želudac, nastupile komplikacije!

Autor:

Zabava

05.04.2020

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neke javne ličnosti sa srpske estrade odlučili su se da smanje želudac kako bi skinuli kilograme, budući da su sa viškom kilograma kuburili godinama i nisu uspevali da ih se reše dijetama i vežbanjem.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dejan Milićević

Operacija smanjenja želudca nije nimalo jeftina i košta između 2 i 6 hiljada eura, a nije ni baš bezopasna budući da poslije nje mogu da se dese mnoge komplikacije - infekcija, krvanje, tromboza, kamen u bubregu...

Među prvima koji su to uradili bio je Darko Lazić, koji je posle saobraćajne nesreće proveo sedam meseci u kolicima, pa je uz nezdravu hranu, nabacio kilograme.

RepublikaFoto: Republika/Dušan Lukić

- Najbolje i najefikasnije rešenje je bilo je upravo opeacija. Kada sam izašao iz bolnice, prvi pet-šest dana kao da imam upale mišića u stomaku. Ugojio sam se jer sam bio sedam meseci u kolicima, fizička aktivnost je bila nula, nije da nisam jeo, jeo sam, nisam se ugojio od vazduha, ali sam jeo manje - rekao je pevač za Vikend Premijeru, koji je poslije operacije uspeo da smrša čak 40 kilograma.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/dejan_milicevic

I fotograf Dejan Miličević je smanjio želuda i uspeo da se reši viška kilograma, s kojim je kuburio skoro tri decenije. On je za samo nekoliko sedmica skinuo više od 20 kilograma, a sada jede mnogo manje hrane.

Makedonski voditelj Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, među prvima se odlučio da smanji želudac. Posle operacije se veoma brzo i prepolovio, ali se sve iskomplikovalo jer je nedugo posle operacije uhapšen zbog afere Reket, a zbog lođih uslova u zatvori uticalo je na to da se njegovo zdravstveno stanje pogorša.

RepublikaFoto: youtube.com/Jelena Karleuša

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading