(FOTO) Spektakl u Areni: Hitove "Parnog valjka" pevalo 15 000 ljudi!

Autor: Vladimir JANKOVIĆ

Zabava

09.11.2019

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni rok bend "Parni valjak" održao je veliki koncert, pred 15 000 posetilaca, večeras, u Areni, i to skoro tačno 44 godine od svog prvog nastupa u srpskoj prestonici.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Koncert "Parnog valjka"...

Članove grupe došli su u Arenu pola sata pre zakazanog koncerta, što još jednom dokazuje da njima nisu potrebne velike pripreme, već samo da stanu na scenu i rade ono što najbolje umeju.

Kada su konačno stali pred publiku, pozdravljeni su ovacijama.

Sastav je, inače, ponikao iz zagrebačke Grupe 220 i zvanično postoji od 11. novembra 1975. godine. Prvi nastup imali su tek nekoliko dana kasnije - 29. novembra i to u Beogradu.


Sada su na turneji "Runda 44", nazvanoj po borbi koja traje već više od četiri decenije.
Brojni su članovi benda prošli kroz njega, ali je iza svih njih u zbiru ostalo dvadesetak studijskih i lajv albuma, mnoštvo kompilacija i nekoliko video izdanja.

U pamćenje slušalaca muzike sa takozvanih "ovih prostora" urezali su se pesmama "Jesen u meni", "Dođi", "Lutka za bal", "Sve još miriše na nju", "Vrijeme ljubavi".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading